Дебой назвав провокацією заяви енергетиків позбавити Житомир водопостачання. ВІДЕО

Дебой назвав провокацією заяви енергетиків позбавити Житомир водопостачання. ВІДЕО
Вчора КП «Житомирводоканал» від ПАТ «Житомиробленерго» надійшло чергове повідомлення про відключення водоканалу від електроенергії, що призведе до зупинки водопостачання у всьому Житомирі.

Міський голова Вододимир Дебой назвав такі дії неприпустимими, адже як повідомляв портал ZThata – під час внесення змін до державного бюджету минулої п’ятниці були виділені кошти на погашення заборгованості водоканалів України перед енергокомпаніями, яка виникла через невідповідність у тарифах.

Сьогодні під час засідання міськвиконкому Дебой через ЗМІ звернувсь до житомирян:

- Хочу проінформувати, що у змінах до бюджету України, які вже підписані Президентом України, передбачена різниця у тарифах на погашення заборгованості за електричну та теплову енергію. І відповідно ці кошти (борги Житомирводоканалу) будуть компенсовані. Таким чином ми вважаємо неприпустимими сьогодні дії енергетиків в частині відключення міста від водопостачання і водовідведення. Наша позиція така, що водопостачання має бути надійним для житомирян. Люди і підприємства сьогодні сплачують стовідсотково. Будь-які такі дії «Житомиробленерго» можуть бути сприйняти нами як звичайна провокація і нерозуміння. Я надіюсь, що вода не буде відімкнена - заявив Дебой.


Автор статьи: Сергій Харчук

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.