Житомиртеплокомуненерго повністю готове до нового опалювального сезону - Рогожин

Житомиртеплокомуненерго повністю готове до нового опалювального сезону  - Рогожин
КП «Житомиртеплокомуненерго» повністю готове до нового опалювального сезону 2012-2013.

- По котельням готові на 100%, по ЦТП -100%, по мережах - 100%, - такі цифри озвучив директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин.

Рогожин розповів, що станом на 25 вересня в 35% будинків Житомира вже закачано теплоносій, також вже заповнено понад 60% тепломереж.

Також він повідомив, що всі поточні ремонти в Житомирі закінчені, але ще триває капітальний ремонт на деяких ділянках тепломереж (вул. Шевченка - Шелушкова, 1 травня і Лесі Українки) - там замінюють старі труби на нові, енергозберігаючі.

Рогожин за 3 роки своєї роботи на цій посаді відзначає, що з кожним роком підготовка до нового опалювального сезону поліпшується і переконує, що в цьому році жоден будинок з вини тепловиків проблем з теплом не буде мати, навіть ті будинки, які довгі роки опалювали дуже погано.

- Ці проблеми ми прибрали - на Московській зробили реконструкцію, на Гоголівській поставили нове котельне обладнання та на Вітрука ввели в експлуатацію нову потужну котельню, - говорить Дмитро Рогожин.
Однак «хворою темою» для підприємства залишаються борги в сумі 26 млн. грн., З яких 20% - це борги населення.

Автономне опалення, які нібито дозволила місцева влада в 2011 році масової популярності не отримало - з 65 тис. абонентів КП «Житомиртеплокомуненерго» котли встановили лише кілька десятків житомирян, - кажуть на підприємстві.

Як відомо опалювальний сезон в Україні починається з 15 жовтня, проте якщо протягом 3-х днів середньодобова температура не перевищить +8 ° C - то теплими батареї стану ще раніше.

З приводу гарячої води на підприємстві відзначають, що 2 роки тому централізоване постачання гарячої води мало 170 багатоповерхівок Житомира, в минулому 2011-му - 204, а в цьому опалювальному сезоні обіцяють додати ще 30 будинків.

Прес-служба підприємства заявляє, що вже в наступному 2013-му році, коли запрацюють програми ЄБРР і НЕФКО з реконструкції теплового господарства міста та кількість багатоквартирних будинків з централізованого постачання гарячої води збільшиться ще майже на 80.

Якщо в ході цієї реконструкції будуть поставлені когенераційні установки, то гаряча вода постачатиметься цілорічно, - говорять в прес-службі КП «Житомиртеплокомуненерго».

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.