Водопостачання жителів трьох районів Житомира відновлено

Водопостачання жителів трьох районів Житомира відновлено
Водопостачання жителів трьох районів Житомира відновлено. Про це повідомляє прес-служба Комунального підприємства «Житомирводоканал».

"Сьогодні вночі електропостачання на водопровідно-насосну станцію третього підйому було відновлено. Це дозволило включити в роботу насосне обладнання та забезпечити належними послугами централізованого холодного водопостачання жителів багатоквартирних будинків трьох мікрорайонів міста -« Польова »,« Крошня »і« Північно-Західний », що проживають на верхніх поверхах "- йдеться в повідомленні.

 - Підставою для відновлення електропостачання на водопровідно насосні станції третього підйому ПАТ «ЕК« Житомиробленерго »стала серйозна робота, проведена керівництвом виконавчих органів міської ради, комунального підприємства« Житомирводоканал », зокрема численні звернення до Кабінету Міністрів України, Мінрегіонбуду, переговори, проведені з енергопостачальною компанією.

Однак, за інформацією Обленерго, борг Водоканалу перед ПАТ «Житомиробленерго» становить 13 млн. 110 тис. грн.

У свою чергу, перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Аліпова О.М., надала гарантії щодо погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, в т.ч. і на погашення заборгованості за спожиту електроенергію в повному обсязі до кінця року.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.