Працівники житомирського ТТУ знову вийдуть на акцію протесту під вікна облдержадміністрації

Працівники житомирського ТТУ знову вийдуть на акцію протесту під вікна облдержадміністрації
У четвер, 21 березня працівники трамвайно-тролейбусного управління проведуть акцію протесту біля стін Житомирської обласної ради на площі Корольова з вимогою погасити борги із зарплати.

Розподіл субвенції на пільгове перевезення, стверджують працівники ТТУ, в області проводиться не на користь самого ТТУ.

«За 11 місяців 2012 року тільки електротранспортом Житомира перевезено 45,5 млн. пасажирів (25,5 млн. пасажирів - пільговики), а всіма маршрутними автобусами Житомира перевезено 33,4 млн. пасажирів., Що на 27% менше, ніж електротранспортом. На сьогоднішній день борг по зарплаті працівникам ТТУ складає понад 5 мільйонів гривень. Люди доведені до відчаю. У зв'язку з відсутністю коштів, сім'ї працівників позбавлені елементарних умов для існування, не мають коштів навіть на повноцінне харчування, а вчити дітей, оплачувати комунальні рахунки, купувати одяг і ліки вже практично нема на що. Розподіл субвенції на пільгове перевезення в області проводиться не на користь ТТУ »- йдеться в проекті резолюції запланованої акції.

«За 11 місяців 2012 року тільки електротранспортом Житомира перевезено 45,5 млн. пасажирів (25,5 млн. пасажирів - пільговики), а всіма маршрутними автобусами Житомира перевезено 33,4 млн. пасажирів., Що на 27% менше, ніж електротранспортом. Враховуючи, що близько 60% пасажирів міськелектротранспорту становлять пільговики, є всі підстави спрямовувати не менше 60% від загальної суми субвенції, що надходить в область на пільгове перевезення міськелектротранспорту.

Систематична невиплата заробітної плати на підприємстві породжує зневіру у здатності (або бажання) влади зупинити беззаконня, попрання людських прав і навести елементарний порядок у своєчасній виплаті заробітної плати. Влада, яку ми вибирали, не перестає порушувати законодавство України і Конституцію і не захищає права працівників. Єдине, що залишається - це вдатися до акцій протесту ».

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.