На встановлення кондиціонерів та ремонт залу Житомирської міськради виділять 500 тисяч?

На встановлення кондиціонерів та ремонт залу Житомирської міськради виділять 500 тисяч?
На косметичний ремонт залу засідань Житомирської міськради хочуть виділити 291 тис. грн., А на установку системи кондиціонування - ще 208 тис. грн.

Про це 20 березня на засіданні постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування повідомив начальник відділу діловодства, контролю та господарського забезпечення Павло Момот.

- Пропонуємо виділити відповідну суму коштів на косметичний ремонт сесійної зали. Ремонт сесійної зали Житомирської міськради проводився у 2006 році. Вартість пропонованого ремонту 291 тис. грн., - Зазначив Павло Момот.

З них фарбування і шпаклівка стін - 183 тис. грн., Облаштування робочого місця оператора і місць для представників ЗМІ на балконі - 68 тис. грн., Установка 8 вікон у верхній частині залу - 19 тис. грн. і оновлення теплової системи - 21 тис. грн.

 - На все це ми просимо 291 тис. грн. Крім того, були пропозиції депутатів встановити систему кондиціонування в великому залі, на це потрібно виділити 208 тис.грн. - Говорить Момот.

Члени комісії не змогли визначитися з даного питання, тому голова комісії Микола Туфанов запропонував дане питання розглянути на наступному засіданні.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.