З 15 серпня у Житомирі припиняють рух два тролейбусні маршрути

З 15 серпня у Житомирі припиняють рух два тролейбусні маршрути
У Житомирі, з 15 серпня і на невизначений термін, призупиняють рух два тролейбусні маршрути - № 8 і № 9.

"У зв'язку з реорганізацією комунальним підприємством« Житомирське трамвайно-тролейбусне управління »тролейбусної маршрутної мережі з 15 серпня 2013 тролейбусні маршрути № 8 та № 9 тимчасово призупиняють рух" - йдеться в повідомленні адміністрації КП «ЖТТУ».

З метою збільшення доходів, тролейбуси які працювали на зазначених маршрутах, будуть задіяні для перевезення пасажирів на більш рентабельних маршрутах.

Нагадаємо, цього року на ремонт рухомого складу підприємства з міського бюджету було спрямовано 3,5 млн.грн. Однак, ці кошти з держказначейства надходять на підприємство повільно, на рахунок КП «ЖТТУ» для проведення ремонтів надійшло лише 800 тис.грн.

Після проведення ремонту рухомого складу електротранспорту підприємством буде збільшено випуск тролейбусів на маршрути міста.

Нагадаємо, як повідомлялося, працівники комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» збираються провести загальні збори, на якому розглядатиметься питання про можливу зупинку всього електротранспорту.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.