Скільки заробило ТТУ, скасувавши «нерентабельні» тролейбусні маршрути?

Скільки заробило ТТУ, скасувавши «нерентабельні» тролейбусні маршрути?
9.11.2013, Новини
Скасувавши два тролейбусних маршрути № 4- а та № 9 , з метою витягування ТТУ з боргової ями , влада заробила аж ... 300 гривень.

Про це « Журналу Житомира » розповів на сесії Житомирської міськради представник опозиції Олександр Величко.

Нагадаємо , що з 9 маршруту тролейбуси були зняті 15 серпня 2013 ( http://www.zt-rada.gov.ua/news/p3404 ) , через півтора місяці (25 вересня ) зупинив свій рух електротранспорт за маршрутом № 4- а ( http://www.zt-rada.gov.ua/news/p3585 ) .

У 2011 році маршрут № 4- а був відновлений зусиллями Величко , коли до нього з таким проханням звернулися мешканці округу .

" Міська влада пояснює скасування маршрутів їх нерентабельністю " , - констатував депутат і зачитав відповідь управління транспорту та зв'язку: "нині тролейбуси , які працювали на тролейбусних маршрутах № 4- а та № 9 , задіяні на тролейбусних маршрутах № 1 та № 4 . у зв'язку з вищезазначеними змінами тролейбусних маршрутів , у КП " ЖТТУ " збільшився збір виручки до 300 грн. у день ".

"Виходить , що , скасувавши два маршрути , трамвайно -тролейбусне управління отримує тепер додатково не більше 300 гривень на день? ! І для цього були відкинуті інтереси сотень житомирян , яким користуватися маршрутами № 4- а та № 9 було зручно і вигідно ? Невже це професійний підхід: ні до думки житомирян не прислухатись , ні грошей на розвиток підприємства не заробити ? І при цьому деякі райони міста тепер взагалі відрізані від комунального транспорту " , - підкреслив депутат.

Величко пообіцяв зареєструвати проект рішення міськради з метою віддати перевагу комунальному транспорту і заборонити відкриття нових маршрутів маршруток на центральних вулицях міста. Раніше представники команди Величко заявили , що будуть домагатися відновлення всіх скасованих маршрутів тролейбусів.

Источник: http://zhzh.info

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.