Житомирські ОСББ готують до найважчого за всі роки опалювального сезону

Житомирські ОСББ готують до найважчого за всі роки опалювального сезону
За місяць до офіційного початку опалювального сезону, тобто, до 15 вересня, у Житомирі повинні бути здані паспорти готовності будинків до роботи в опалювальний період.

Про це на нараді з питань підготовки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Житомира до опалювального сезону 2014-2015 років нагадав заступник Житомирського міського голови з питань ЖКГ Едуард Кругляк, - інформує прес-служба Житомирської міської ради.

«Ситуація наразі дуже жорстка. Поки що, коли за вікном 32°С, ми цього не відчуваємо. Але такого опалювального сезону, на який ми очікуємо, в моїй практиці ще не було. Тому, до його підготовки всім без виключення потрібно ставитися з посиленою відповідальністю. Протягом місяця, який залишається до опалювального сезону, будуть виконуватися роботи по усуненню зауважень, наданих тепловою інспекцією», – сказав Едуард Кругляк.

Начальник управління муніципального розвитку Артем Ражев закликав голів ОСББ закликали провести комплекс заходів з енергозбереження. У їх числі – встановлення подвійного скла на вікнах у під’їздах, проведення ізоляції мереж теплопостачання, утеплення труб опалення в теплових вузлах та підвалах, заміна дверей в під’їздах та підвалах, утеплення горища та утеплення фасаду будинків.

Також голови ОСББ мають провести з власниками квартир бесіди щодо економного використання електроенергії, - наголосив голова асоціації ОСББ м. Житомира Ігор Скоропад.

«Житомиробленерго» просить мешканців нашого міста без зайвої потреби не вмикати потужні електроприлади та обмежити використання електроенергії у години найбільшого навантаження, а саме: з 08:00 до 11:00 та з 20:00 до 23:00. Є відповідне доручення Міненергетики. В цей час рекомендується не включати кондиціонери, електробойлери та решту енергоємних електроприладів. Неконтрольоване використання потужних електроприладів перевантажує енергосистему», – повідомив Ігор Скоропад.

На нараді з головами ОСББ був також присутній керівник теплової інспекції при КП «Житомиртеплокомуненерго» Борис Бондарчук.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська область займає одне з останніх місць в Україні по кількості створених ОСББ.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.