В Житомирській області котельні будуть працювати на альтернативних енергоносіях

В Житомирській області котельні будуть працювати на альтернативних енергоносіях
170 котелень Житомирській області планують перевести на альтернативні види палива, про це повідомив під час семінару-практикуму «Впровадження альтернативних видів палива на котельнях Житомирщини» директор департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Геннадій Забродський.

Участь у семінарі взяли представники всіх районів, а також представники компаній, що впроваджують енергозберігаючі технології.

Геннадій Забродський зазначив, що мета семінару - це знайомство представників райдержадміністрацій, міськвиконкомів з передовими технологіями в теплоенергетиці, які впроваджені на об'єктах Житомира.

Учасники семінару відвідали реконструйовану котельню в обласній психіатричній лікарні № 1, котельні КП «Житомиртеплокомуненерго» при міській лікарні № 2 та обласному перинатальному центрі і на вул. Київської, 25 (дитячий садок).

Так само Геннадій Забродський повідомив, що в області була проведена інвентаризація котелень. Сьогодні на Житомирщині тепло надають 980 котелень, з яких 531 (або 58%) працюють на газі. Році планується перевести на альтернативні енергоносії 170 котелень, для 60 об'єктів вже виготовлено необхідну проектну документацію.

Свої напрацювання в сфері впровадження енергозберігаючих технологій учасникам семінару представили Всеукраїнська теплогенеруюча компанія з виробництва котельного обладнання і теплової енергії «Укртепло» (Київ), ТОВ «Олнова» (Львів), ТОВ «Експрес енерджі груп Юкрейн-Канада» (Київ), ТОВ «Компанія Энергобудпостач»(Київ).

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.