Житомирщина за 2 роки зможе зменшити споживання газу на 50%

Житомирщина за 2 роки зможе зменшити споживання газу на 50%
За наступні два роки Житомирщина зменшить споживання газу на 50%

У цьому запевнив директор департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Геннадій Забродський, який доповідав по впровадженню енергозберігаючих технологій на території Житомирської області під час звіту голови облдержадміністрації Сидора Кізіна за 100 днів діяльності.

В Житомирській області ведеться активна робота по скороченню споживання природного газу протягом 2014-2015 років на 50% шляхом застосування альтернативних видів палива (відходи деревини, пелети, торф), модернізації існуючого обладнання та помірної децентралізації систем теплопостачання, переведення на автономне та індивідуальне опалення споживачів.

За інформацією Геннадія Забродського, в цьому році визначено 58 котелень в області, які будуть переведені на альтернативні джерела енергії. Порівняно з минулим роком кількість переведених котелень збільшено на 30%. Застосування енергозберігаючих заходів дозволить заощадити близько 9 млн. куб природного газу.

Нагадаємо, в квітні 2014 року, Житомиргаз зробив попередження мешканцям міста про подорожчання скрапленого газу до 350 гривень за балон.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.