В Житомирі сесія міськради розпочалася з питань про полоненого льотчика і виборах мера

В Житомирі сесія міськради розпочалася з питань про полоненого льотчика і виборах мера
Як повідомляв «Журнал Житомира» - сьогодні, 17 липня, в Житомирі розпочала свою роботу сесія Житомирської міськради.
О 10:15 у залі зареєструвалося 35 депутатів із 60 обраних, кворум є.

Під час виступів до депутатів звернулася дружина льотчика Сергія Мордвинова, який під час виконання завдання був збитий на території Луганської області і захоплений в полон сепаратистами, з проханням надати всебічну допомогу для його звільнення.

Любов Цимбалюк, на прохання депутата Валентина Стойка повідомила, що після громадських обговорень та роботи робочої групи в Житомирі може бути скликана позачергова сесія Житомирської міськради, присвячена єдиного питання - перейменування близько 20 вулиць Житомира.

Депутат Борис Буряченко поцікавився, як у Житомирі проходить підготовка до позачергових виборів голови Житомирської міськради. Любов Цимбалюк переказала хронологію подій, пов'язаних з рішенням міськради про відставку Дебоя. Цимбалюк повідомила, що судовий позов громадянина Житомира в захист Дебоя суд не задовольнив, зараз ніяк судових справ немає.

Депутати ведуть дискусію, як поступити в ситуації, що склалася, оскільки парламент вибори мера в Житомирі не призначив. Цимбалюк каже, що останній раз знову зверталася до ВРУ 19 червня, і чекає відповіді, і у разі потреби звернутися знову.

Нагадаємо, у сесійній залі знаходяться осколки снарядів із зони АТО, які для депутатів на прохання хлопців 30-ї механізованої бригади приніс журналіст Руслан Мороз.

Депутат Олег Самчук попросив депутатів розглянути питання про виділення 1 млн грн 95-й аеромобільній бригаді. Цимбалюк запропонувала обговорити це питання в контексті питання про внесення змін міський бюджет.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.