В Житомирі збираються зменшити житловий фонд на 10 квартир

В Житомирі збираються зменшити житловий фонд на 10 квартир
В Житомирі планують вивести з житлового фонду 10 квартир, які не відповідають санітарним і технічним вимогам для проживання.

Про це йдеться в проекті рішення виконавчого комітету «Про обстеження технічного стану житлових будинків», опублікованому на офіційному сайті Житомирської міськради.

Розглянувши звернення та надані власниками квартир документи, акти міжвідомчої комісії по обстеженню технічного стану житлового фонду міської ради виконавчого комітету міської ради, пропонують визнати не відповідними санітарним, технічним вимогам для проживання з рішеннями Державної приймальної комісії про готовність закінченого будівництвом об'єкта до експлуатації, декларацій про готовність об'єкта до експлуатації, рішеннями виконавчого комітету міської ради «Про надання замовникам погодження на реконструкцію існуючих об'єктів архітектури», і вивести з житлового фонду наступні квартири:

№ 287 по вул. Шевченка, 107;

№ 37 по вул. Київській, 64;

№ 118, 119 по вул. Київській, 59;

№ 3 по вул. Перемоги, 41;

№ 53 по вул. Шелушкова, 79;

№ 22 по вул. Котовського, 6;

№ 23, 36, 37 по вул. Бориса Лятошинського, 18.

Також даним проектом рішення міськвиконкому пропонується визнати нежитлове приміщення загальною площею 199,3 кв. м по проїзду Зручному, 2/15 відповідним санітарним, технічним вимогам та непридатним для проживання, на підставі цього надати йому статус житлового.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.