У Житомирі через проблеми з казначейством, не встигають ремонтувати дороги

У Житомирі через проблеми з казначейством, не встигають ремонтувати дороги
Влада міста намагається по максимуму використовувати сприятливу погоду, щоб відремонтувати дороги, але знову проблеми з виділенням грошей казначейством.

Про це на брифінгу за підсумками 100 днів роботи розповів перший заступник мера Житомира Сергій Сухомлин.

Він нагадав, що в 2014 році на ремонт та утримання доріг Житомира було передбачено 27 млн. 385,1 тис.грн.: з міського бюджету - 3,2 млн. грн.; з державного бюджету - 24 млн. 185,1 тис.грн.

Станом на 16 липня на ремонт та утримання доріг комунальної власності використано трохи більше 5 млн.грн., з яких 2,7 мільйона - кошти міського бюджету, - повідомляє Житомир.info

«На даний момент на ремонт і утримання доріг з бюджету виділено лише 5 мільйонів гривень при загальній сумі, передбаченої бюджетом, 27 мільйонів гривень. Тут основна проблема - це робота казначейства. На жаль, місто отримує на капітальні ремонти в тиждень суму 300-400-500 тисяч гривень, при необхідності отримувати хоча б мільйон», - повідомив Сухомлин.

Чиновник запевнив, що міська влада намагається по максимуму використовувати літні місяці для ремонту доріг.

«Ми розуміємо, що це літні місяці, все що можемо - робимо, закриваємо поставки гарантійними листами, всім, чим тільки може, для того, щоб в літній період по максимуму провести ремонт, але ситуація насправді складна», - підкреслив перший заступник мера Житомира.

Нагадаємо, раніше «Журнал Житомира» повідомляв, що 80% передбачених на дороги засобів, що направляються на ремонт центральних та головних транспортних вулиць міста.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.