У Житомирі почали демонтувати незаконно встановлені кіоски

У Житомирі почали демонтувати незаконно встановлені кіоски
В Житомирі проводиться демонтаж тимчасових споруд, розміщених самовільно та з відхиленнями від дозвільної документації.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі міськради.

На останньому засіданні виконкому перший заступник міського голови Сергій Сухомлин повідомляв, що власникам незаконно встановлених тимчасових споруд направлені письмові попередження з вимогою добровільно демонтувати конструкції.

На виконання робіт КП "Інспекція з благоустрою" розроблений орієнтовний кошторис. По кожному об'єкту визначена окрема вартість. Загальна сума коштів предусмотреная на демонтаж тимчасових споруд становить понад 169 тис. грн.

«Роботи з демонтажу вже розпочато. До 1 вересня будуть демонтовані незаконно встановлені тимчасові об'єкти, які розташовані поблизу навчальних закладів. У результаті комісійної перевірки, яка проводилась із залученням фахівців управлінь архітектури та регулювання земельних відносин, відділу торгівлі, а також інспекції з благоустрою, складені акти обстеження тимчасових споруд», - зазначив Сергій Сухомлин.

Як повідомляв «Журнал Житомира», на засіданні виконкому 9 липня 2014 року було прийнято рішення «Про демонтаж тимчасових споруд», які самовільно встановлені на об'єктах благоустрою.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.