Житомирщина занимает 2-е место по переводу на альтернативные виды топлива - Машковский

Житомирщина занимает 2-е место по переводу на альтернативные виды топлива - Машковский
За переведенням на альтернативні види палива Житомирська область посідає друге місце в державі.

Про це під час наради з питань готовності ЖКГ до початку опалювального сезону, що відбулася 13 жовтня в Житомирській облдержадміністрації, сказав губернатор Сергій Машковський.

Планується, що економія газу складе 4,4 млн куб.м на рік, або 26 млн. грн., - інформує прес-служба Житомирської ОДА.

Як повідомила заступник директора департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Тетяна Варема, райони області доповіли про технічну готовність всіх котелень до початку опалювального сезону. З метою планової перевірки 29 вересня працівниками департаменту розпочато виїзд безпосередньо в райони та міста.

Станом на 13 жовтня перевірені котельні п'яти міст обласного підпорядкування та семи районів області - Андрушівського, Баранівського, Бердичівського, Брусилівського, Володарсько-Волинського, Житомирського та Ємільчинського. У всіх цих містах і районах підтверджена інформація про технічної готовності котелень до опалювального сезону, на всі житлові будинки підписані паспорти.

За повідомленням Тетяни Веремы, на виконання доручення Уряду по зменшенню споживання на 30% природного газу був складений перелік котелень, які переводяться на альтернативні види палива. Їх по області 76.

Додатково з урахуванням державної субвенції в сумі 14,6 млн. грн. в області буде введено в експлуатацію ще 18 котелень. Всі вони практично готові розпочати опалювальний сезон. Виняток становлять котельні Малина і Бердичева, де проведені підготовчі роботи, але немає висновків експертної комісії, які повинні надійти найближчим часом.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.