Активісти під міською радою протестують проти необґрунтованого підвищення ціни на проїзд

Активісти під міською радою протестують проти необґрунтованого підвищення ціни на проїзд
Перед початком засідання другого пленарного засідання активісти зустріли депутатів з плакатами проти підвищення тарифів на проїзд у тролейбусах, трамваях та маршрутках.

Вони переконують, що питання підняття тарифів поки що не на часі.

Кажуть, що із підвищенням тарифу на проїзд у маршрутках зокрема, потрібно підвищувати і якість перевезення.

«Питання підвищення тарифів не на часі, його можна було піднімати у вересні, але не зараз. Доречність підвищення тарифів є, але аргументи щодо того, що дорожчає гречка, відповідно має дорожчати проїзд, є неприйнятним», - каже Дмитро Ткачук, голова житомирського ДемАльянсу.

Активісти вимагають, щоб підвищення тарифів на проїзд перевізники спочатку економічно обґрунтували.

В.о. міського голови Любов Цимбалюк запропонувала розглянути питання щодо підвищення ціни на проїзд на сесії, запросивши протестувальників у сесійну залу.

Активісти переконують, що вони не проти підняття тарифів - вони вимагають, аби була презентована транспортна реформа, покращена якість перевезення у маршрутках.

Обговорення підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті триває.

В.о. міського голови Любов Цимбалюк повідомила, що своїм розпорядженням наклала вето на рішення виконкому про підвищення тарифів.

Також вона дала доручення заступникам Євгену Демчику та Сергію Сухомлину попрацювати з депутатським корпусом у питанні підвищення тарифів, прозвітувати про роботу на усіх комісіях та довести громаді міста економічно обґрунтовані розрахунки.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.