Цимбалюк доручила визначити чіткі правила встановлення Мафів у Житомирі

Цимбалюк доручила визначити чіткі правила встановлення Мафів у Житомирі
Під час засідання виконавчого комітету в. о. міського голови звернулася до своїм заступникам із завданням розробити чіткий механізм видачі дозволів на встановлення Мафів, щоб усі підприємці були в рівних умовах.

Також, Любов Цимбалюк звернулася до членів виконавчого комітету з проханням помірковано підходити до вирішення про продовження мораторію на встановлення кіосків.

«Зараз важкі часи як для держави, так і для наших підприємців. Тим не менш, вони взяли більшу частину тягаря на свої плечі в питанні допомоги армії. Безперечно, повинен змінитися зовнішній вигляд нашого міста, але ці рішення треба приймати виважено», - зазначила керівник міста.

Також Цимбалюк зазначила необхідність співпраці і досягнення компромісу з підприємцями: «Це люди, які працюють у нашому місті і платять в його бюджет податки. Я проти прийняття рішень, які будуть шкодити бізнесу».

Нагадуван, що в кінці 2013 року була затверджена комплексна схема розміщення та архітектурних типів тимчасових споруд для проведення підприємницької діяльності в Житомирі. 30 грудня 2014 року рішенням виконкому продовжено мораторій на встановлення малих архітектурних форм до 15 лютого. Це означає, що підприємці досі не можуть отримувати дозвільні документи для кіосків. За цей час мають бути розроблені чіткі механізми видачі дозволів.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.