У Житомирі мають намір заборонити розміщувати кіоски в скверах і передавати їх в оренду

У Житомирі мають намір заборонити розміщувати кіоски в скверах і передавати їх в оренду
Влада Житомира планує внести зміни до рішення щодо схеми розміщення та архітектурних типів тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

Зокрема, планується заборонити передавати тимчасові споруди (кіоски, кіоски, Мафи) в оренду і розміщувати їх в скверах.

Відповідний проект рішення виконкому опубліковано на сайті міської ради 31 січня.

З метою упорядкування розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території міста Житомира, виконавчий комітет міської ради планує:

1. Внести зміни в рішення міськвиконкому від 18.12.2013 № 611 «Про затвердження комплексної схеми розміщення та архітектурних типів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Житомира» - в додаток 1 «Комплексна схема розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території міста Житомира» (текстові матеріали):

1.1 до розділу 1 «Загальні положення», доповнивши пунктом «1.13. Забороняється передача ТЗ в оренду»;

1.2 до розділу 3 «Вимоги до місць розташування ТС», доповнивши пунктами:

«3.20. Забороняється розміщувати нові ТЗ у межах визначених зон А (центральна частина міста), Б (мікрорайони переважно забудовані житловими багатоповерховими будинками з розвиненою інфраструктурою об'єктів торгівлі і побутового обслуговування), крім розміщення і переміщення ТЗ на внутрішньоквартальні території цих зон.

3.21. Допускається створення нових груп ТЗ лише по одному типу та не більше п'яти ТЗ, для розміщення яких розробляється єдиний паспорт прив'язки ТС з прив'язкою кожної окремої ТС з відображенням благоустрою прилеглої території.

3.22. При приведенні у відповідність з вимогами Комплексної схеми існуючих груп ТЗ (які були розташовані на підставі дозвільної / погоджувальної документації) забороняється збільшувати в групах кількість ТЗ.

3.23. Забороняється розміщення ТС в скверах».

У відповідному розділі на сайті Житомирської міської ради оприлюднено схеми розміщення та архітектурні типи тимчасових споруд.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.