Аналіз ринку будівництва Житомирської області за 3 квартали 2011 року

Аналіз ринку будівництва Житомирської області  за 3 квартали 2011 року
Як повідомили порталу будівництва та нерухомості ZThata у головному управлінні статистики Житомирської області, у поточному році в області уповільнилося житлове будівництво. Так, за січень–вересень прийнято в експлуатацію 64,3 тис.м2 загальної площі житла, що становить 44% обсягу відповідного періоду минулого року.

В структурі введеного житла, як і в попередні роки, переважають індивідуальні будинки, які традиційно будуються населенням за власні кошти та за допомогою кредитів банків. В обласному обсязі введеного житла таких 97%.

У будинках введено в дію 424 квартири, середній розмір однієї квартири становить 152 м2 загальної площі, при цьому площа сільської квартири перевищує площу міської на 16 м2.

Слід зазначити, що всіма видами комунального благоустрою обладнано 89% житла, введеного як у містах, так і у селах.

Найбільше зведення новобудов спостерігалося в м.Житомирі – 37% обласного обсягу, Житомирському районі – 25%, м.Нов.-Волинському – 8%.

Водночас жодного будинку не введено в Андрушівському, Ємільчинському, Лугинському, Народицькому, Червоноармійському та Чуднівському районах. За обсягом введеного житла наша область посіла 21 місце в Україні, а за темпом зростання – 26.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.