Невтомним будівельникам Бердичева – 3 роки!

Невтомним будівельникам Бердичева – 3 роки!Кожен з нас бачить, як змінюється на краще наше місто Бердичів. Оновлюються фасади, ремонтуються балкони та під’їзди. І ніхто не замислюється про простих трудівників, завдяки праці яких Бердичів впевнено крокує у майбутнє. Саме тому ми вирішили завітати в гості до ДП «Бердич-буд» ПП «Подік» — будівельної організації, яка виграла більшість тендерів на будівництво та реконструкцію будівель міста. Тим паче, що привід у нас був. 26 вересня виповнилося рівно три роки з того дня, коли організація ПП «Подік» розпочала свою роботу у місті Бердичеві.
В офісі організації, яка знаходиться по вулиці Красіна 3, нас зустрів директор — Якимчук Михайло Адамович, і погодився відповісти на кілька наших запитань.

— Михайло Адамович, скажіть будь-ласка, на чому спеціалізується підприємство, яке Ви очолюєте?

— В основному ми займаємося ремонтно-будівельними роботами, але маємо ліцензію майже на всі види робіт.

— Хто в основному користується Вашими послугами, і чи багато замовлень у Вас на сьогоднішній день?

— Нашими основними замовниками являється міська влада, управління освіти, житлово-комунальні господарства, МНС. В основному ми працюємо з бюджетними організаціями. Одними з основних об’єктів, роботу на яких виконала наша організація, є: музей Дж. Конрада в селі Терехове; капітальний ремонт будівель військових містечок; реконструкція насосної станції на замовлення водоканалу. Провели реконструкцію огорожі міського цвинтарю та ритуальної площадки. Активно співпрацюємо з управлінням освіти, на замовлення якого виконуємо ремонти та реконструкції Дитячих садків, шкіл, школи-інтернату. Не цураємося і дрібних робіт по ремонту аварійних балконів, тощо. Зараз виконуємо будівельні роботи в геріатричному пансіонаті.

Невтомним будівельникам Бердичева – 3 роки!

— Яким чином Ви отримуєте таку велику кількість замовлень, знаходячись в умовах жорсткої конкуренції?

— Ми приймаємо участь у різноманітних тендерах, та майже у всіх здобуваємо перемогу. Крім того, за три роки роботи ми встигли зарекомендувати себе з найкращого боку. Нам довіряють, до нас звертаються. Ми ніколи нікого не підвели ні по строках, ні по якості виконаних робіт. Нагороджені двома «Відзнаками року» за 2007-2008 роки та Подякою від імені мера міста. Є вдячні листи і від інших замовників. Багато в чому тут і заслуга наших працівників, більшість з яких працюють у нас з дня відкриття. Їх працьовитість і професіоналізм теж впливають на гарну репутацію організації. Неодноразово наші працівники нагороджувались почесними грамотами та преміями з боку державних установ. Слід відмітити малярів-штукатурів Шкарбан Тетяну, Щіпову Олену, Бойко Людмилу та Коробову Аліну. Гарно працюють і водії: Кравець Віталій та Міліція Юрій. Із початку роботи організації гарно зарекомендували себе Сєрьогін Микола (який нещодавно вийшов на пенсію, передавши свій досвід молодшим працівникам), Січкар Володимир, Федорчук Микола та Абрашитов Юрій. Значну професійну підготовку показали Сальська Жанна – інженер з проектно-кошторисних робіт та Кузьменко Ірина, яка займає посаду головного бухгалтера.

Невтомним будівельникам Бердичева – 3 роки!


— Я бачу, Ваша організація, на відміну від інших, дорожить своїми робітниками.

— Аякже! Ми завжди стараємося відмітити своїх працівників на традиційні та професійні свята, незважаючи на скрутні часи, видаємо премії. Всі робітники працюють легально, мають повний соціальний пакет. В скрутних ситуаціях організація допомагає своїм працівникам матеріально. Велика заслуга в цьому головного директора підприємства — Подіка Анатолія Олександровича, який робить все для того, щоб у людей була достойна зарплата. Навіть у скрутні часи заборгованість по її виплаті була не більше 2-х тижнів. Люди це цінують, і роблять все можливе, щоб виправдати сподівання керівництва.

— Ви працюєте з бюджетними організаціями. Я знаю, що наша країна переживає важкі часи, надходження до бюджету майже немає. Чи немає у Вас проблем з оплатою з боку державних установ?

— Так, такі труднощі бувають. Але ми завжди враховуємо складність ситуації, яка зараз склалася. І терпляче чекаємо, не забуваючи при цьому відкликатися на запити міської влади щодо ремонту об’єктів, які потребують термінової реставрації і перебувають у аварійному стані. Наші відносини побудовані на довірі. Ми входимо в їх положення.

— Які у Вас плани на майбутнє?

— За три роки роботи ми створили значну матеріально-технічну базу, то плануємо розвинути її ще більше. У нас є ліцензія та дозвіл на перепідготовку спеціалістів всіх профілів, що потребують щорічної переатестації, тож кожного року ми збільшуємо професіональний рівень своїх працівників. Також в подальшому розвитку можливий випуск своєї столярної продукції, зварювальних виробів та штучних виробів (блоків та шлакоблоків). Але це у випадку, якщо не буде замовлень по будівництву, ремонту та реконструкціям.

Невтомним будівельникам Бердичева – 3 роки!


— Дякуємо за увагу. Тепер бердичівляни будуть знати про таку особливу організацію, як ПП «Подік», робота якої помітна кожному жителю.

— Та ні, ми не особливі. Але робимо вагомий внесок у розбудову міста. Вагомий і помітний. Та маємо надію, що незважаючи ні на що, будемо продовжувати будувати і надалі.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.