Музичну школу на Михайлівській в Житомирі відкриють 1 вересня

Музичну школу на Михайлівській в Житомирі відкриють 1 вересня
Сучасне приміщення музичної школи по вулиці Михайлівській в Житомирі відкриє свої двері 1 вересня, - повідомляє управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю облдержадміністрації.

У залі Житомирської філармонії тривають творчі вечори. В чудовий світ музики пішли ті, хто побував на творчому звіті Житомирської музичної школи № 1 ім. Б. Лятошинського.

"Без перебільшення, це найкраща школа області. За час свого існування (а в цьому році їй виповниться 107 років) вона довела це своєю працею і своїми випускниками, - сказав заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко, виступаючи на святі. - 2012-й рік в історії закладу стане особливим, адже 1 вересня гостинно відкриє свої двері повноцінне сучасна будівля, зведення якого ми чекали довгі роки ".

Нагадаємо, що будівництво дитячої музичної школи № 1 по вул.Михайлівська, 5, загальною вартістю 10 млн. 297 тис. 200 грн. У 2011 році виділили 4 млн. 935 тис. 900 грн., З яких 2 млн. 935 тис. 900 грн. - Субвенція з держбюджету, 2 млн. грн. - Гроші міського бюджету.

Музичну школу на Михайлівській будували близько 15 років.

Источник: Житомир.інфо

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.