Аварійну греблю Житомира врятовано

Аварійну греблю Житомира врятовано
Кабінет міністрів України виділив кошти на капітальний ремонт аварійної греблі на річці Тетерів у Житомирі.

Про це вчора, 6 серпня, в прямому ефірі на телеканалі «Союз-ТВ» повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук.

Рижук розповів, що він вчора дві години говорив з Азаровим про греблю, і в результаті йому вдалося отримати розпорядження Кабміну щодо позитивного вирішення питання ремонту греблі.

Держава виділила на ремонт 10 мільйонів гривень на 2012 рік.

- Прем'єр-міністр погодився з моїми аргументами і гроші для Житомира вже виділені. Залишилося узгодити це питання з нормами чинного законодавства, і перейдемо до виконання ремонтних робіт, - сказав Рижук.

Нагадаємо, що ще в лютому 2010-го року мер Віра Шелудченко разом з депутатами міської ради збиралися просити у Кабміну 10 млн. грн. на ремонт аварійної дамби.

У липні 2010-го прес-служба облдержадміністрації повідомляла, що Сергій Рижук особисто своїм розпорядженням створив робочу групу з метою вивчення ситуації з греблею.

І ось вчора, через 2 роки, напередодні парламентських виборів лише за дві години зміг домогтися розпорядження Кабміну про виділення грошей.

Залишається загадкою, чим займалася два роки ця «робоча група» і чому Кабмін виділив гроші тільки вчора ...

Також нещодавно мер Володимир Дебой повідомляв, що він шукає інвесторів, щоб продати в приватні руки греблю на річці Тетерів.

Автор статьи: Сергій Харчук

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.