У Житомирі розпочнутть обстеження аварійної греблі напередодні ремонту. ВІДЕО

У Житомирі розпочнутть обстеження аварійної греблі напередодні ремонту. ВІДЕО
5.09.2012, НовиниВідео
Про ремонтні роботи на аварійній водопідйомній греблі на річці Тетерів говорили на засіданні Житомирської міської комісії з техногенної безпеки.

Задекларовані Кабміном 10 мільйонів гривень на ці потреби потрібно освоїти, попередньо обстежиши саму споруду. На початку засідання члени міської комісії виїхали на водопідйомну греблю, яка функціонує з 1965 року і останнім часом особливо гостро потребує ремонту.

Алла Корж - начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради: « Греблю потрібно укріпити, відремонтувати праву сторону, збудувати запасний…»

Уже в ході засідання заступник Житомирського міського голови Микола Боровець зазначив, що усі відповідні служби повинні оперативно спрацювати з обстеженням умов для ремонтних робіт. Аби найближчим часом отримавши потрібні кошти приступити до роботи.

Микола Боровець – заступник Житомирського міського голови: « Час іде, ситуація потребує фінансових інвестицій і це завдання першочергове…»

У четвер, п»ятницю, на дамбі розпочнуть працювати проектанти дослідного інституту аби з жовтня розпочати ремонтні роботи.


Источник: ЖОДТРК

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.