Радянську будівлю у Житомирі перетворили у сучасний бізнес-центр. ВІДЕО

Радянську будівлю у Житомирі перетворили у сучасний бізнес-центр. ВІДЕО
Сьогодні, 9 серпня у Житомирі відбулось відкриття нового бізнес-центру «Путятинський», який знаходиться на однойменній площі міста.

Два роки тому, у вересні 2010 року, будівля колишньої «Облсільгосптехніки» була звичайним занедбаним адміністративним будинком.

Проектувальником реконструкції виступила Житомирська компанія «Житомирагропроект», генпідрядником по проведенню робіт була обрана теж місцева компанія ТОВ КБ «КуБ».

Головними інвесторами будівництва стали І. Волощук та М.Горовенко.

З старого приміщення було демонтовано багато внутрішніх перегородок. Проведена надбудова ще двох поверхів, таким чином будівля з 4-поверхової стала 6-поверховою.

Також на задній частині колишнього адмінбудинку прибудували 5-поверхову будівлю з 6-мансардним поверхом. Було проведено реконструкцію прилеглої території, водопостачання, капітально відремонтовано систему опалення та каналізації прилеглих жилих приміщень.

В офісному центрі «Путятинський» працює централізоване кондиціювання, цілодобова охорона, відео-спостереження, підключено до п’яти провайдерів інтернету, інтернет-клуб, паркінг, два ліфти, кафе та ресторан.

Найближчим часом планується відкрити ресторан в зимовому саду на 6-му поверсі офіс-центру.

Офіс-центр «Путятинський» має площу до 10 000 кв. м, з яких 7325 кв. м – офісні приміщення, 468 кв. м – два кафе з терасою, 990 кв. м – паркінг на двох рівнях, тощо.



Реконструкція почалася у 2010-му.

Радянську будівлю у Житомирі перетворили у сучасний бізнес-центр. ВІДЕО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.