У Житомирі продають бізнес-центр «Імперіал» та комплекс «Релакс»

У Житомирі продають бізнес-центр «Імперіал» та комплекс «Релакс»
Власники кафе, ресторанів і розважальних закладів Житомира масово продають свої об'єкти нерухомості.

Сьогодні на сайті безкоштовних оголошень Slando з'явилося повідомлення про продаж бізнес-центру «Імперіал», розташованого в історичному центрі міста. Загальна площа бізнес-центру майже 10 000 кв.м.

П'ятиповерховий «Імперіал» був побудований ще в 2008 році, має гармонійне поєднання архітектурних рішень минулих століть і сучасних технологій. Його продають разом з кафе-рестораном і конференц-залом за ціною 58 млн. грн.

Також, сьогодні з'явилося повідомлення про те, що продається діючий готельно-ресторанний комплекс «Релакс» разом з баром, банею і автомийкою, який знаходиться на вулиці Черняховського.

Господарі закладу підтвердили, що «Релакс» дійсно продається, але причини продажу не повідомили. За весь комплекс просять $ 1,2 млн.

Крім того, виставлено на продаж кафе «Тетяна», яке знаходиться в Житомирі на вулиці Гоголівська. Ціна $ 260 000.

"Окремо розташована двоповерхова будівля. Приватизована ділянка - 11 соток. Два банкетних зали, два санвузли. Обладнання, автономне опалення, зручна парковка. Поруч з центром." - Йдеться в оголошенні.

Вже кілька місяців як виставлений на продаж 4-поверховий готельно-ресторанний комплекс «Алір» на вулиці Лесі Українки ($ 1,9 млн) і м'ясної ресторан «Роджер» на вулиці Київська - ($ 350 тис).

А нещодавно з'явилося оголошення про продаж популярного нічного клубу «Індиго» ($ 1 490 000). Але, один із власників клубу Олег Хмелевський спростував цю інформацію, заявивши що заклад продавати вже не збираються: «Ми не продаємо« Індіго », він працює. Це колись ми давали оголошення, а хтось з ріелторів знову розмістив ».

Варто додати, що «Райффайзен Банк Аваль» на своєму сайті влаштував розпродаж заставного майна. Там є інформація про декілька розважальних закладів Житомира. За борги продається більярдний клуб по вулиці Шелушкова і перероблене з двох квартир кафе на Старому бульварі.

Нагадаємо, ще в минулому році з'явилася інформація, що на продаж виставлено розважальний комплекс і готель «Додо». У розважальний комплекс входить дискотека, караоке-бар і ресторан. Його загальна площа складає 1123,6 кв. м.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.