Земельну ділянку, на якій підприємство збиралося побудувати 10-поверхівку, повернуть Житомирській міськраді

Земельну ділянку, на якій підприємство збиралося побудувати 10-поверхівку, повернуть Житомирській міськраді
У Житомирі земельну ділянку за адресою вул. 1 Травня, 63-а влада Житомира вирішили більше не віддавати в оренду ТОВ «Архбудінвест-Полісся», оскільки за останні 5 років будівельні роботи по зведенню багатоповерхового житлового будинку так і не були розпочаті.

Про це повідомляється в проекті рішення сесії Житомирської міськради, опублікованому на офіційному сайті мерії.

«Відмовити ТОВ« Архбудінвест-Полісся »у продовженні договору оренди земельної ділянки площею 0,0954 га за адресою вул. 1 Травня, 63-а (договір оренди від 20.11.2007р.), У зв'язку з тим, що земельна ділянка вільна протягом 5 років, будівельні роботи по зведенню багатоповерхового житлового будинку не були розпочаті. Протягом місяця з дня ухвалення даного рішення підприємство повинно звернутися в управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради для підписання акту прийому-передачі об'єкта оренди і повернення земельної ділянки міськраді, в стані придатному для подальшого його використання за призначенням », - йдеться в проекті рішення сесії .

Як повідомляв Житомир.info, по вул. 1 Травня, 63-а ТОВ «Архбудінвест-Полісся» планувало побудувати 10-поверховий будинок з житловими квартирами і офісними приміщеннями. 14 жовтня 2010 виконком міськради ухвалив рішення про скасування дозволу на будівництво даного висотного об'єкта, у зв'язку з чим директор підприємства подав позов до суду.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.