Міська влада аеропорт Житомира в оренду більше не здає

Міська влада аеропорт Житомира в оренду більше не здає
На сайті Житомирської міської ради оприлюднено проект рішення сесії щодо поновлення договору оренди земельної ділянки, на якій розміщенно аеропорт Житомира.

Розглянувши звернення дочірнього підприємства «Аеропорт Житомир» ТОВ «Акорд» про поновлення договору оренди земельної ділянки, площею 49,7926 га, по вул. Авіаторів,9 у м. Житомирі, відповідно до ст. 141, 144 Земельного кодексу України, ст. 31 Закону України “Про оренду землі”, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, клопотання головного управління Держкомзему у Житомирській області від 25.11.11 № 5872/15/14-11 міська рада вирішила
відмовити дочірньому підприємству «Аеропорт Житомир» ТОВ «Акорд» (юридична адреса: м. Житомир, вул. Авіаторів,9).

Причиною відмови пояснюється наступним: «в зв’язку з тим, що земельна ділянка необхідна для потреб територіальної громади м. Житомира.»

Якщо депутати підтримають це рішення, то директор дочірнього підприємства «Аеропорт Житомир» ТОВ «Акорд», в місячний термін з дня прийняття рішення, звернутися в управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради для підписання акту прийому-передачі земельної ділянки.

ПорталZThata нагадаує, у минулому році міська та обласна влада підняли питання пошуку можливості для відновлення діяльності аеропорту Житомира. Це питання розглядалось вже на кількох нарадах.

Складність вирішення питання полягає, зокрема, в тому, що на території колишнього підприємства розташовані будівлі і споруди, які належать сімом власникам, отже, можуть виникати взаємні претензії щодо використання земель.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.