Житомирська міськрада хоче дізнатися вартість 7 земельних ділянок

Житомирська міськрада хоче дізнатися вартість 7 земельних ділянок
Житомирська міська рада має намір дізнатися вартість 7 земельних ділянок у різних районах міста.
Про це повідомляється на сайті міськради, в оголошенні під назвою "Житомирська міська рада оголошує конкурс на визначення суб'єктів оціночної діяльності на проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок".


Назва об'єкта: земельна ділянка несільськогосподарського призначення площею 0,6967 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості. Адреса об'єкта: м. Житомир, вул. Баранова, 127. Мета проведення оцінки: визначення імовірної вартості продажу об'єкта.

Назва об'єкта: земельна ділянка несільськогосподарського призначення площею 0,0441 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Адреса об'єкта: м. Житомир, вул. Хлібна, 17. Мета проведення оцінки: визначення імовірної вартості продажу об'єкта.

Назва об'єкта: земельна ділянка несільськогосподарського призначення площею 0,0169 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Адреса об'єкта: м. Житомир, вул. Хлібна, 19. Мета проведення оцінки: визначення імовірної вартості продажу об'єкта.

Назва об'єкта: земельна ділянка несільськогосподарського призначення площею 0,0661 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Адреса об'єкта: м. Житомир, вул. Л.українки, 48. Мета проведення оцінки: визначення імовірної вартості продажу об'єкта.

Назва об'єкта: земельна ділянка несільськогосподарського призначення площею 0,8295 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості. Адреса об'єкта: м. Житомир, вул. Ватутіна, 184. Мета проведення оцінки: визначення імовірної вартості продажу об'єкта.

Назва об'єкта: земельна ділянка несільськогосподарського призначення площею 0,2058 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Адреса об'єкта: м. Житомир, вул. Промислова, 11/5. Мета проведення оцінки: визначення імовірної вартості продажу об'єкта.
Назва об'єкта: земельна ділянка несільськогосподарського призначення площею 1,0197 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Адреса об'єкта: м. Житомир, вул. Кооперативна, 6. Мета проведення оцінки: визначення імовірної вартості продажу об'єкта.
Вимогами до претендентів для участі у конкурсі є наявність відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні до 01.09.14 включно подати до управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради (майдан С.п.корольова, 6 каб. 24) заяву та конкурсну документацію.

До підтвердних документів належать:

заява на участь у конкурсі за встановленою формою; копія установчого документа претендента;

копії кваліфікаційних документів оцінювачів, що перебувають у штатному складі, які будуть залучені до проведення оцінки і підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

копія ліцензії Державного комітету України по земельних ресурсах;

копія свідоцтва про реєстрацію в державному реєстрі оцінювачів; копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Державним комітетом України по земельних ресурсах;

інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента: досвід роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються, з незалежної оцінки земельних ділянок).
До підтвердних документів можуть додаватися рекомендації та висновки контролюючих органів та інших державних установ щодо практичної діяльності претендентів.

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт. Конкурсна документація подається по кожному об'єкту окремо. Конкурс відбудеться 5 вересня 2014 в приміщенні Житомирської міської ради за адресою: м. Житомир, пл. Ім. С.п.корольова, 4/2. Телефон для довідок: (0412) 42-15-34.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.