Кабмін виділив Житомиру кошти для добудови житлового будинку по вул. Щорса, 155

Кабмін виділив Житомиру кошти для добудови житлового будинку по вул. Щорса, 155
150 мільйонів гривень виділив Кабмін для вирішення питання завершення будівництва житлових об'єктів у містах Ковель, Житомир, Луганськ, Одеса та Хмельницький, в яких фінансування будівництва відбувалося із залученням державних коштів, наданих для довгострокового іпотечного кредитування молодих сімей.

Таке рішення прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 року.

Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник.
- За ці кошти плануємо до кінця року завершити будівництво житлових об'єктів у містах, які я назвав, і вже в наступному році ввести їх в експлуатацію, - сказав Геннадій Темник.

Нагадаємо, мова йде про житлові будинки в містах: Житомир, вул. Щорса, 155; Ковель, вул. Ватутіна, 70-Б; Луганськ, вул. Генерала Лашина, 186; Одеса, вул. Генерала Бочарова, 45; Хмельницький, вул. Гастелло, 15.

Як повідомляв раніше «Журнал Житомира» - днями директор КП «Агентство з управління майном» депутат міської ради Ольга Пархомчук заявила, що на Щорса, 155 відновлено будівництво будинку, хоча за її ж словами там всього лише демонтували підйомний кран.

Раніше заявлялося, що для добудови цього будинку Житомиру необхідно 8,9 млн грн.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.