У Житомирі провели тендер на добудову будинку по вул. Щорса, 155, але грошей поки немає

У Житомирі провели тендер на добудову будинку по вул. Щорса, 155, але грошей поки немає
19 вересня КП «Агентство з управління майном» Житомирської міськради провело тендер на роботи з завершення будівництва житлового 10 - поверхового будинку по вул. Щорса , 155.

Тендер був оголошений комунальним підприємством 12 серпня. Відповідно до технічної документації , будівництво будинку по вул. Щорса, 155 планується завершити протягом 2013-2014 років. За цей час потрібно провести всі комунікації - тепло, воду, каналізацію, світло, встановити вікна, двері, завершити внутрішні роботи, привести в порядок сходові майданчики, лоджії, балкони, а також встановити три ліфти.

За результатами проведеної процедури відкритих торгів , тендер виграла приватна ремонтно -будівельна фірма « Комунальник » (м. Житомир) , яка завершить будівництво будинку за 8 млн. 742,5 тис. грн.

Роботи з завершення будівництва 10- поверхового будинку по вул. Щорса , 155 планується виконати за кошти державного бюджету , але гроші ще не надійшли. Про це розповіла в.о. директора КП «Агентство з управління майном» Ольга Пархомчук .

- Сподіваємося , що ми все-таки отримаємо ті гроші , які держава обіцяє на добудову Щорса , 155. Підуть вони , або не підуть , але у нас повинні бути готові всі документи. Якщо гроші надійдуть вчасно , ми здамо будинок до 1 Квітня 2014 року. До нового року не вийде виконати деякі роботи у зв'язку з сезонністю , - розповіла керівник комунального підприємства .

За словами Ольги Пархомчук , зараз по Щорса , 155 доробляють дах , підводять газ , воду , каналізацію. Залишиться виконати лише внутрішні роботи та встановити деякі вікна .

- Так як частина інвесторів відмовилася від проведення внутрішніх робіт , це здешевило вартість добудови будинку . Сподіваємося , що в першому кварталі наступного року люди отримають свої довгоочікувані квартири , - зазначила Ольга Пархомчук .

До речі переможця тендеру на добудову будинку по вул. Щорса - фірма « Комунальник » у серпні виграла торги на реконструкцію басейну в НВК № 25 по вул. Бориса Тена , 84а .

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.