Влада має наміри ліквідувати недобудований будинку по вулиці Щорса в Житомирі. ВІДЕО

Влада має наміри ліквідувати недобудований будинку по вулиці Щорса в Житомирі. ВІДЕО
Будинок по вул. Щорса, 155 включено до переліку ліквідаційних об'єктів КП «Житомирбудзамовник».

Про це повідомила виконуючий обов'язки директора КП «Агентство з управління майном» Житомирської міськради Ольга Пархомчук.

- У мене є протокол ліквідаційної комісії від 5 березня 2013 р., що будинок по вул. Щорса, 155 включений в ліквідаційні списки «Житомирбудзамовник». Які будуть наслідки всі люди добре розуміють: цей будинок може бути проданий і люди, які чекають завершення будівництва можуть просто його не дочекатися, - сказала Пархомчук.

Інвестори, які повинні були вселитися в нові квартири ще в 2007 році, налаштовані рішуче і закликають депутатів міськради не допустити перепродажу квартир у недобудованому будинку № 155 по вул. Щорса.

Нагадаємо, перед парламентськими виборами-2012, губернатор Сергій Рижук зустрічався з інвесторами недобудованого будинку і обіцяв їм допомогти.

У жовтні минулого року стало відомо, що Кабмін виділив 4 млн.грн. на завершення будівництва житлового будинку по вулиці Щорса, 155 (мікрорайон Крошня) в Житомирі.

У листопаді були оголошені результати тендеру КП «Агентство з управління майном» по завершенню будівництва житлового будинку по вул. Щорса, 155 - добудувати будинок до кінця 2012 року повинно було ПП «Реалбуд» (м. Житомир).

Крім того, на сесії міськради 7 грудня минулого року КП «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради дозволили продавати вільні квартири в недобудованому будинку по вул. Щорса, 155, а кошти від продажу квартир направляти на добудову багатоповерхівки.



Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.