У Житомирі з недобудованого будинку вкрали всю електропроводку

У Житомирі з недобудованого будинку вкрали всю електропроводку
У недобудованому будинку на вул. Щорса, 155 в Житомирі невідомі вкрали електропроводку на всіх поверхах.

Як повідомила керівник КП «Агентство з управління комунальним майном» Житомирської міськради Ольга Пархомчук, зловмисникам не завадила ні охорона, ні грати на вікнах недобудованого будинку.

- У травні в будинку по вул. Щорса, 155 вкрали проводку. За договором за виконані роботи потрібно було заплатити 280 тис.грн., Ціна самої проводки набагато менше. Є підозра, що роботи просто не були до кінця виконані. Зараз цим займаються правоохоронні органи, - сказала Ольга Пархомчук.

За словами керівника комунального підприємства, на балансі якого знаходиться недобудований будинок, для завершення будівництва необхідно близько 13 млн.грн.

- Треба 13 мільйонів, але частину грошей ми можемо знайти за рахунок продажу вільних квартир, їх ще є 8. Відсутню суму - 8,9 мільйона ми сподіваємося отримати з державного бюджету, - уточнила Ольга Пархомчук.

Як повідомлялось раніше, житомирська міська рада звернулася за допомогою до Прем'єр-міністра України Миколи Азарова у фінансуванні закінчення будівництва житлового будинку по вулиці Щорса 155.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.