В Житомирі мають наміри продавати вільні квартири в недобудові по вул. Щорса, 155

В Житомирі мають наміри продавати вільні квартири в недобудові по вул. Щорса, 155
В Житомирі комунальному підприємству «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради дозволили продавати вільні квартири в недобудованій 10-поверхівці по вул. Щорса, 155. Кошти від продажу квартир планують направити на добудову багатоповерхівки.

Відповідне рішення депутати Житомирської міської ради прийняли 7 грудня на третьому пленарному засіданні 18 сесії міськради.

«З метою захисту прав інвесторів, завершення будівництва десятиповерхового житлового будинку за адресою м. Житомир, вул. Щорса, 155, відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Доручити комунальному підприємству «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради добудувати незавершений будівництвом десятиповерховий житловий будинок за адресою м. Житомир, вул. Щорса, 155 за рахунок коштів Державного бюджету та інших джерел, незаборонених чинним законодавством України.

2. Надати дозвіл комунальному підприємству «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради на відчуження вільних квартир десятиповерхового будинку за адресою м. Житомир, вул. Щорса, 155 шляхом укладення інвестиційних договорів з фізичними та юридичними особами відповідно до чинного законодавства України.

3. Комунальному підприємству «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради кошти, отримані за інвестиційними договорами, направити на завершення будівництва десятиповерхового житлового будинку за адресою вул. Щорса, 155», - йдеться в проекті рішення сесії.

В серпні на сесії Житомирської міськради Микола Боровець доповідав, що для завершення будівництва багатоповерхівки по Щорса, 155 необхідно майже 10 млн. грн., з яких 5,5 млн. грн. можна отримати за рахунок недоплачених коштів інвесторів та продажу 9 квартир.

У листопаді КП «Агентство з управління майном» провело тендер по процедурі «закупівля в одного учасника» щодо завершення зведення житлового будинку по вул. Щорса, 155: добудовувати багатоповерховий будинок за 4 млн. грн. буде ПП «Реалбуд» (м. Житомир). Термін виконання робіт - «протягом 2012 року».

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.