Перший літак, зареєстрований в Житомирі, поповнив міський бюджет на 400 тис. грн.

Перший літак, зареєстрований в Житомирі, поповнив міський бюджет на 400 тис. грн.
В Житомирі компанія «YANAIR» зареєструвала перший літак «Боїнг 737». За рахунок цього міський бюджет отримав 400 тис. грн.

Про це 1 липня розповів перший заступник мера Житомира Сергій Сухомлин.

«Авіакомпанія «YANAIR» продемонструвала серйозні наміри щодо роботи в Житомирському регіоні. Місто, в свою чергу, пішов назустріч інвестору. Якщо на оформлення земельної ділянки в оренду інвестор зазвичай витрачає 1,5-2 роки, то в Житомирі це питання вирішилося за 2,5 місяці. В Україні це поодинокий приклад. Дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 58 га для будівництва аеропорту авіакомпанії «YANAIR» було надано лише в квітні 2014 року під час сесії міської ради. Вже в червні депутати прийняли рішення про надання права на підписання договору оренди. Два тижні тому в Житомирі компанія зареєструвала перший літак «Боїнг 737». За рахунок цього міський бюджет отримав 400 тис. грн. Думаю, що робота з авіакомпанією «YANAIR» є хорошим прикладом співпраці з інвестором», - зазначив Сергій Сухомлин.

Головною перевагою від входження інвестора на ринок Житомира для міста є створення нових робочих місць.

«В цілому на базі аеропорту буде створено 450 робочих місць. З них - 200 надасть авіакомпанія «YANAIR», 150 - забезпечить сам аеропорт і 100 місць - компанія, яка буде займатися ремонтом і технічним обслуговуванням повітряних судів», - повідомив перший заступник мера Житомира.

У разі своєчасного завершення будівельних робіт, восени в аеропорту Житомира буде здійснено зліт і посадка першого літака.


Перший літак, зареєстрований в Житомирі, поповнив міський бюджет на 400 тис. грн.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.