Житомиртеплокомуненерго "кинула" міський бюджет на 600 тис. грн

Житомиртеплокомуненерго "кинула" міський бюджет на 600 тис. грн
Співробітники Управління державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України в Житомирській області викрили привласнення КП "Житомиртеплокомуненерго" понад 600 тисяч гривень, які були призначені для сплати в місцевий бюджет.

Про це говоритися в повідомленні прес-служби УМВС України в Житомирській області.

За інформацією відомства, між регіональними представниками мобільних компаній і "Житомиртеплокомуненерго" були укладені договори на розміщення антенно-фідерних пристроїв мобільного зв'язку на трубах котелень у Житомирі. Протягом грудня 2012 оператори розміщували відповідне обладнання і оплачували за це рахунки другої сторони.

"Як встановили працівники міліції, зобов'язання підприємства були оформлені з порушеннями ЗУ« Про оренду державного та комунального майна ». В укладених договорах мова йде не про оренду, що є насправді, а про обслуговування обладнання. Таке трактування ситуації сприяла несплати до міського бюджету, за попередніми даними, понад 600 тисяч гривень. Кошти були використані підприємством на свій розсуд ", - йдеться в повідомленні.

За матеріалами міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 210 (Нецільове використання бюджетних коштів) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.