У другому кварталі 2012 року повноваження БТІ передадуть Укрдержреєстру

У другому кварталі 2012 року повноваження БТІ передадуть Укрдержреєстру
Функції реєстрації прав на нерухоме майно можуть бути передані від БТІ в Державну реєстраційну службу України (Укрдержреєстр).

Це може статися вже в II кварталі 2012 року. Про це повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович, - стверджують у прес-службі відомства.

За словами міністра, відповідна ініціатива була підтримана у ході засідання Кабінету міністрів України 28 грудня. Він зазначив, що продовження повноважень БТІ про реєстрацію прав на нерухоме майно було викликано об'єктивними причинами, оскільки новоствореному Укрдержреєстру потрібен час для формування структури.

Разом з тим, Кабмін вважає, що визначений у законі перехідний період до 1 січня 2013 року, у ході якого повноваження реєстрації прав на нерухомість будуть здійснювати БТІ, є невиправдано довгим. Укрдержреєстр готовий здійснювати свої повноваження, визначені законом, вже з II кварталу наступного року.

Як повідомляв портал ZThata, у грудні 2011 року Президент України Віктор Янукович підписав закон про продовження повноважень БТІ до 1 січня 2013 р.

Источник: stroyobzor

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.