Готельєри знизили ціни на номери в укрїнських готелях

Готельєри знизили ціни на номери в укрїнських готелях
Різка критика цін на номери в українських готелях на час футбольного чемпіонату Євро-2012, яка лунала з боку як іноземних журналістів, так і оргкомітету УЄФА, а також страх залишитись без клієнтів примусили власників готелів знизити вартість проживання.

"Багато хто знизив ціни і прибрав необґрунтовані вимоги, наприклад, щоб номер здавати на всі 22 дні чемпіонату", - розповів глава асоціації туроператорів Ігор Голубаха, пише "Сегодня".

За його даними, на сьогодні у всіх готелях і хостелах заброньовано близько половини номерів. Останні місця, розраховують в готелях, забронюють в середині - наприкінці травня.

Варто зазначити, що разом із подешевшанням номерів подорожчали квитки у перекупників. Наприклад у соцмережах можна знайти пропозиції квитків на 1/4 фіналу 23 червня за 350 євро, тоді як реальна їх ціна 80 євро.

У тих же, хто ще не зміг придбати квиток, але дуже хоче подивитись футбол, скоро з'явиться такий шанс, оскільки УЄФА незабаром відпустить у продаж 50 тис. квитків за національною квотою.

Нагадаємо, відкриття турніру пройде у Варшаві 6 червня, а фінальний матч - 1 липня в Києві.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.