Програмами доступного житла в 2013 році скористалося на 17% більше сімей

Програмами доступного житла в 2013 році скористалося на 17% більше сімей
Програмами Фонду сприяння молодіжному будівництву цього року скористалося на 17 % більше сімей, ніж у 2012 - про повідомив голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін.

« У 2013 році ми маємо позитивну динаміку. За станом на 20 грудня 3000 360 сімей отримали державну підтримку в рамках державних житлових програм, які реалізує Фонд, що вже становить 117 % по відношенню до показників 2012 року », - сказав голова правління Фонду.

За всіма житловими програмами Фонду здано в експлуатацію 53 житлових будинки в різних областях країни. «Загальна чисельність квартир в будинках становить 5 тис. 655, у тому числі для учасників програми побудовано 1593 квартири. У середньому в Україні, як мінімум, щотижня вводиться в експлуатацію черговий житловий об'єкт, який брав участь у державних житлових програмах », - зазначив Рисухін.

За його словами, в поточному році за програмами, які реалізує Фонд, укладені договори з обсягом фінансування 302,8 млн грн за рахунок коштів бюджетів усіх рівнів. Завдяки отриманій громадянами державну підтримку для придбання житла, в будівельну галузь додатково залучено вже понад 1,3 млрд грн. З них від громадян у галузь залучено 585,5 млн грн , кредитних коштів банків залучено - 470,8 млн грн, зазначив голова правління Фонду.

«Кращі показники по реалізації всіх програм Фонду ми маємо у Вінницькій , Волинській, Київській, Львівській, Полтавській, Сумській, Харківській областях, у Києві та в місті Севастополь, що виходять із загальної кількості громадян, які проживають в цьому регіоні», - повідомив Рисухін.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.