У черзі на квартири в Україні залишилося 250 тис. осіб

У черзі на квартири в Україні залишилося 250 тис. осіб
Тотальна зачистка: в черзі на квартири в Україні залишилося 250 тис. осіб з колишнього 1 млн. Такі результати оптимізації списку черговиків, проведеного за завданням Кабінету міністрів. За інформацією чиновників з Міністерства регіонального розвитку та будівництва, 330 тис. осіб вибули з черги, бо не проходили щорічну перереєстрацію, ще 143 тис. осіб зняли з обліку у зв'язку з переїздом, отриманням квартири на підприємстві, зміною складу сім'ї та іншими подібними причинами.

Але куди поділися ще 280 тис. осіб, у міністерстві не знають і зараз активно їх шукають. У Мінрегіоні відзначають, що не отримали повної інформації від місцевих чиновників.

На місцях же стверджують, що багато черговики просто не можуть пройти перереєстрацію, тому що в центрі виставили дуже жорсткі вимоги за кількістю документів, що підтверджують право на поліпшення житлових умов.

У кожному разі, квартирна черга в Україні - всього лише рудимент радянського минулого, і отримати житло від держави вдається дуже небагатьом. «Сьогодні вже ніхто не прагне потрапити в списки черговиків, тому що в цьому немає ніякого практичного сенсу », - пояснює « зникнення » тисяч громадян колишній міністр ЖКГ Олексій Кучеренко.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.