Що впливає на ціну квартири?

Що впливає на ціну квартири?
Дослідження ринку, яке провела компанія UDP, показали, що найбільший вплив на ціну квартири надає віддаленість / наближеність квадратних метрів відносно центру міста і клас житла. Так, з віддаленням від центру міста ринкова ціна на квартиру зменшується з кожним кілометром на $ 198, а клас об'єкта визначає його вартість на 25 %.

Рекреаційні зони, парки водойми, панорамні види з вікон, також відносяться до тих показників, які збільшують ринкову вартість об'єкта. А ось до знижує ціну параметрами ставляться сусідство з промзонами, ж/д шляхами, галасливими, екологічно чи соціально небезпечними, неестетичними об'єктами, районами і пр.

У процесі дослідження цікавим виявилося те, що наближеність до метро є не найвагомішим чинником, який впливає на ціну житла. І займає всього 4 місце за силою впливу параметрів, поступаючись класу, місцем розташування і етапу будівництва будинку.

Олеся Перчак, заступник генерального директора з маркетингу компанії UDP зазначила: «Дуже важливо, пропонуючи своєму покупцеві якісні квартири і комплекси, об'єктивно оцінювати реальну ринкову вартість таких об'єктів. Пропозицій на ринку досить багато, але далеко не всі вони відповідають очікуванням покупців у співвідношенні ціна/характеристики житла. Формуючи правильну ціну, ми не розчаровувати своїх покупців, а значить, підтримуємо довіру до компанії ».

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.