На ремонт розгромленої після Майдану КМДА Кличко шукає 30 мільйонів гривень

На ремонт розгромленої після Майдану КМДА Кличко шукає 30 мільйонів гривень
Потрібно щонайменше 30 млн грн на ремонт будівлі Київської міської державної адміністрації після того, як там півроку перебували активісти Майдану.

Таку суму сьогодні озвучив міський голова столиці Віталій Кличко, пише УНІАН.

Поки зроблено попередні розрахунки витрат на ремонт будівлі.

"Згідно з цими даними, тільки відремонтувати будівлю буде коштувати близько 30 мільйонів гривень. Чому така велика сума? Запрошую оглянути зараз разом зі мною приміщення, в якому воно перебуває стані", - сказав мер.

У прес-службі партії УДАР зазначили, що Кличко звертатиметься до депутатів Київради із закликом зробити свій внесок у ремонт приміщення.

Читайте також: Кличко обіцяє змінити Київ за 500 днів
"Грошей в бюджеті немає. Будемо шукати компромісне рішення, щоби знайти гроші на ремонт. Будемо звертатися до депутатів, багато з яких є представниками малого та середнього бізнесу, які можуть зробити свій внесок, щоби відремонтувати приміщення і швидше розпочати роботу", - уточнив міський голова.

Після брифінгу він провів журналістів кабінетами Київради і продемонстрував, в якому стані перебуває приміщення. Мер разом з представниками ЗМІ відвідали і сесійну залу.

"Ми відремонтуємо цю залу. Але мені не подобається в ній те, що представники ЗМІ не можуть бути присутніми на засіданнях. Ми хочемо, щоб влада була відкритою, і всі рішення приймалися прозоро. А ця зала побудована так, що представники ЗМІ можуть спостерігати за перебігом засідання тільки з екрану в кулуарах. Тому зараз розглядається проект, щоб зробити у дворі Київради великий прозорий зал зі скла, в якому зможуть бути присутні представники ЗМІ і бачити, в який спосіб ухвалюються рішення. Ми залучили грузинських фахівців, які будували в себе на батьківщині будинки юстиції", - сказав Кличко.

Новий мер також підкреслив, що в сесійній залі потрібно встановити систему голосування "Рада-3".

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.