Нерухомість в Таїланді все більше приваблює українців

Нерухомість в Таїланді все більше приваблює українців
Зараз в Україні відбувається колапс, ніж криза - сходяться на думці експерти. Тож інвестувати в країні, майбутнє якої знаходиться під великим питанням - ризикований захід.

Все більше людей звертає свої погляди на Тайланд. Це сучасна азіатська країна давно вподобана нашими туристами в якості курорту. А з недавніх часів і нерухомість у Таїланді стала об'єктом пильної уваги з боку тих, хто хотів би завести власне гніздо.

Країна, в якій вічне літо і хороший сервіс має масу пропозицій по цілком «смачним» цінами, люди, робота яких не прив'язана до місця (програмісти, дизайнери і всі, хто працює через інтернет) починають замислюватися - а чи потрібна їм квартира в українській столиці , якщо за аналогічні гроші можна придбати нерухомість у Таїланді.

Єдиний плюс, який має в даний момент Київ - близькість до Європи. Однак при цьому в місті жахлива інфраструктура, погане транспортне сполучення і надзвичайно завищені ціни на все, враховуючи рівень доходу місцевого населення. Крім того - в 60 кілометрах від української столиці розташований Чорнобиль, який до цих пір є загрозою не тільки для міста і країни, а й для половини Європи в цілому.

У Таїланді з інфраструктурою, цінами та сервісом все чудово. Єдине, що може турбувати потенційних власників тамтешніх будинків - загроза повені. Однак від поганих думок можна досить швидко позбутися, вивчивши топографічну карту місцевості і придбавши житло на височини.

Більшість українців, зараз проживають в цій азіатській країні, звичайно, нудьгують за батьківщиною, проте повертатися не поспішають. Незважаючи на сильну різницю в мовних, культурних та ідеологічних поглядах, Тайланд більш зручний для проживання наших співгромадян.

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.