Елітна нерухомість Лондона досягла нових висот

Елітна нерухомість Лондона досягла нових висот
Високий попит на елітне житло в центрі Лондона створює надзвичайно гарні умови для продажів. Близько половини всіх пропозицій йде до нових власників за запитуваною ціною або дорожче. Нерухомість класу люкс користується великим попитом. І це незважаючи на те , що кількість зарубіжних покупців за останні два роки зменшилася, пише Opp - connect з посиланням на дані компанії Knight Frank.

Більше третини , а саме 34 % всіх об'єктів, продається протягом двох тижнів з моменту їх появи на ринку. А різниця між попитом і пропозицією є найбільшою за останні чотири роки. Нових надходжень небагато. Природно, подібна ситуація підігріває занепокоєння з приводу утворення «бульбашки » на ринку британської столиці.

У січні 2014 на один об'єкт претендувало 23 покупця. Це на дев'ять осіб більше, ніж в аналогічний період минулого року. Вартість « елітки » в центрі Лондона в січні 2014 - го зросла на 7,8 % в річному численні. Крім того, ціни піднімаються рекордні 39 місяців поспіль. Кількість угод стрімко збільшується у всіх цінових діапазонах. Наприклад, на 88 % підскочили продажі будинків вартістю від € 4,8 млн до € 6 млн.

Лондон приваблює інвесторів з усього світу, які вважають житлову нерухомість у столиці Великобританії «тихою гаванню » для своїх грошей. При цьому частка угод , укладених покупцями , які постійно проживають у Великобританії зросла з 68 % в 2011 - м , до 74 % в 2013 році. В цей же час , кількість європейських покупців знизилася з 16 % до 11 %.

За останні п'ять років , елітну нерухомість Лондона набували представники 64 різних держав. Найбільшими розтринькувачами були росіяни , від них зовсім небагато відстали представники ОАЕ. П'ятірку найбільш активних інветоров замикають вихідці з США , Італії та Індії.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.