Нерухомість США показала найшвидший ріст з кінця 2005 року

Нерухомість США показала найшвидший ріст з кінця 2005 року
Ціни на нерухомість у США продовжують зростати. Згідно зі звітом Національної асоціації ріелторів квадратний метр подорожчав у 87% міст країни. Зростанню цін сприяють поліпшення стану економіки і скорочення безробіття.

Ріелтори також відзначають скорочення пропозиції на ринку. У порівнянні з минулим роком доступних для покупки об'єктів стало майже на 10% менше.

Ціни тим часом злетіли на 12%, показавши найшвидший ріст з кінця 2005 року. Зазначимо, що поточна тенденція може бути зламана. Останнім часом на ринку облігацій США спостерігається істотне зростання доходу, що безпосередньо впливає на ставки по іпотечних кредитах. Зростання відсотків за кредитами ніколи не приваблював покупців.

Найсильніше зростання зафіксовано в Сакраменто і Атланті, де зростання склало майже 40%. Непогане зростання зафіксовано також у Форт-Майерс, Ріно і Лас-Вегасі: на 36%, 33% і 31% відповідно.

У четвер Асоціація іпотечних банків опублікувала доповідь, в якій говориться, що частка сильно прострочених кредитів, тобто тих, у яких прострочення становить більше 90 днів, впала до мінімальних позначок за 5 років.

Источник: Building

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.