Зростання ринку нерухомості Києва більш ніж на 50%, відзначають ріелтори

Зростання ринку нерухомості Києва більш ніж на 50%, відзначають ріелтори
У порівнянні з початком 2011 р. кількість угод купівлі-продажу нерухомості збільшилася більш ніж на 50%.
Основна частина угод припадає на житло до $ 100 тис., але в інших сегментах теж відзначено зростання. «У першу чергу ми пов'язуємо цю тенденцію з пожвавленням іпотечного кредитування, а також зі сталим балансом ціни пропозиції і платоспроможного попиту.

Що стосується прогнозу на найближчий квартал, то ми вже спостерігаємо, що про себе серйозно заявила заміська нерухомість в діапазоні 180-350 тис. дол, а також їх прямі конкуренти - квартири в тому ж ціновому коридорі. При цьому, в умовах зростання активності ринку, передумов для підвищення вартості в жодній з категорій житлової нерухомості ми до кінця 2011 року ми не бачимо »- коментує ситуацію Ірина Луханіна.

Також активізувався ринок оренди нерухомості. За її словами: «Знаковою тенденцією 3-го кварталу став перерозподіл попиту між ціновими сегментами на ринку оренди.

На тлі загального зростання кількості угод, помітно зменшилася частка економ-сегмента (до $ 1 тис. / міс.), При цьому виріс попит на об'єкти $ 1 - $ 2 тис. і $ 2 - $ 3 тис. / міс. Такий процес міграції орендарів з найбільш бюджетної категорії в більш дорогі говорить про стабілізацію і пожвавлення економічних процесів і вихід ринку на новий етап розвитку».

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.