Москву і Гонконг визнали містами з найдорожчим житлом для іноземців

Москву і Гонконг визнали містами з найдорожчим житлом для іноземців
Гонконг і Москва - найдорожчі у світі міста за вартістю оренди елітних апартаментів, оренді яких віддають перевагу іноземці.

Про це свідчать результати дослідження, проведеного британською консалтинговою фірмою ECA International, повідомляє ИТАР-ТАСС у п'ятницю, 7 березня.

Вивчаючи ситуацію на ринку нерухомості у 180 містах по всьому світу, компанія відштовхувалася від вартості оренди немебльованих квартир із трьома спальнями в районах, популярних для проживання у зарубіжних фахівців.

У Гонконгу оренда таких апартаментів коштуватиме в середньому 11,4 тисячі доларів на місяць. За цим показником колишній британський анклав значно випереджає інші азіатські мегаполіси.

Наприклад, у Сінгапурі даний показник удвічі менший. Підвищені ціни на нерухомість у цьому густонаселеному адміністративному районі КНР ріелтори пояснюють браком вільної землі.

Друге місце зайняла Москва, де оренда пристойної квартири коштуватиме іноземцям на 2,2 тисячі доларів дешевше (9262 долара). За Москвою йдуть Каракас, Нью-Йорк та Лондон. Далі у списку - Токіо, Сінгапур, Богота, Шанхай і Лагос.

Якщо брати середньосвітову ціну на таке житло, то вона становить близько 3 тисяч доларів, підрахували автори дослідження.

Источник: Корреспондент

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.