Для житомирян буде розсекречено проект Генплану Житомира. ФОТО

Для житомирян  буде розсекречено проект Генплану Житомира. ФОТО
Сьогодні на засідані виконавчого комітету міської ради було прийнято рішення про «Про оприлюднення проекту генерального плану міста Житомира та розгляд пропозицій громадськості».

«Для забезпечення сталого розвитку території міста, враховуючи державні, громадські та приватні інтереси управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради» впродовж 2011-2012 років займалось розробкою генерального плану міста Житомира» - говоритися в рішенні.

Житомирянам влада пропонує знайомитись з проектом генплану через Інтернет, в газеті та «вживу».

Згідно з прийнятим рішенням матеріали проекту генерального плану міста будуть розміщені на сайті міської ради у розділі «Документи», газеті «Місто» та у вигляді планшетів, макетів у приміщенні міськвиконкому за адресою: м. Житомир, майдан С.П. Корольова,4/2 (ІІ поверх, поруч із залом засідань).

Усі пропозиції до плану від громадськості приймаються для їх врахування в управлінні містобудування, архітектури та дизайну міського середовища за адресою вул. Щорса, 6. будуть прийматися впродовж місяця, з 21 червня по 21 липня 2012 року

Міська вдала запрошуємо всіх бажаючих до обговорення проекту генерального плану міста.

Для житомирян  буде розсекречено проект Генплану Житомира. ФОТО


Портал ZThata нагадує, що останній затвердженний генплан Житомира ще радянський. З того часу роками були спроби розробити та затвердити новий, але вони так і залишились спробами.

Проект сучасного генплану розроблявсь при міському голові Георгії Буравкову, потім при каденції Віри Шелудченко ці спроби продовжувались, тоді ними займавсь головний архітектор Сергій Руденко.

Нині проект генплану Житомира житомирянам представлятиме начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Тарас Борис.

Автор статьи: Сергій Харчук

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.