у Житомирі побудують нові вулиці, парки і мости + Фото

'у Міська влада разом з громадою та провідними архітекторами України у рамках програми «Майбутнє Житомира» формує та викреслює, як буде виглядати наш Житомир у найближчі чверть століття.

У сесійній залі міської ради презентували проект генерального плану Житомира. Побачити як місто буде розвиватися та виглядати наступних 25 років прийшли депутати міської ради, мешканці Житомира та засоби масової інформації.

За словами міського голови до розробки міського генплану було залучено найкращих фахівців національної спілки архітекторів України.

«Генеральний план — це модель нашого міста. Мені дуже приємно, що до розробки такого важливого проекту долучається все більше серйозних спеціалістів. Переконана, що завдяки цьому проекту розвитку Житомира, місто щороку буде ставати більш розвинутим, гарним та комфортнішим для проживання», — говорить Віра Шелудченко.

Також міський голова зазначила, що у новому генплані передбачено розширення пішохідних зон у центрі міста, побудова нового мосту через річку Тетерів, розбиття нових паркових зон та побудова сучасних багатоповерхівок у спальних районах.

Всі, хто хоче висловити свої пропозиції до генерального плану Житомира можуть звертатися зі своїми пропозиціями в управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради.

Презентація нового генплану Житомира
у Житомирі побудують нові вулиці, парки і мости + Фото

Житловий комплекс по вул. Червоноармійській
у Житомирі побудують нові вулиці, парки і мости + Фото

Источник: Рупор Житомира

Система Orphus
Комментарии
Gorgul8556 24 февраля 2010 17:22
Никогда не знаешь, что может пригодиться в следующую минуту. Спасибо.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.