Оренда квартири в Житомирі стала доступнішою

Оренда квартири в Житомирі стала доступнішою
Знімати квартири в Житомирі стало доступнішим. У період з лютого по травень в більшості районів міста вартість довгострокової оренди квартир незначно скоротилася.

Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, дослідивши пропозиції про оренду квартир.

Так, найнижчі ціни на оренду житла пропонують в районі Крошні та Польової. Тут гостинку можна знімати менш ніж за 1 100 гривень. Дещо дорожче, в 1 300 гривень, обійдеться однокімнатна квартира на Богунії і Малікова.

Найдорожче орендувати квартиру в центрі Житомира. Тут за хорошу однокімнатну квартиру з ремонтом в середньому просять майже 1 600 гривень за місяць оренди.

Тенденція того, що оренда житла стала доступнішою, пояснюється кількома чинниками. Зокрема, за даними Держкомстату середня зарплата в Житомирі зросла з 2300 в лютому до 2500 гривень у травні. При цьому ціни на оренду стали нижче.

Подорожчали квартири тільки в Криму та Одеській області. Це пов'язано з початком курортного сезону. У травні ціни піднялися в середньому на 100 гривень за однокімнатну квартиру в Криму і на 50 грн. в Одеській області, але вже з початком літа ціни в курортних містах істотно підвищаться.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.