Оренда квартир в Житомирі: чому орендодавці не знижують ціни

Оренда квартир в Житомирі: чому орендодавці не знижують ціни
В Житомирі орендувати однокімнатну квартиру можна від 1200 грн., а кімнату в гуртожитку ще дешевше.

Ріелтори відзначають, що попит на оренду житлової нерухомості в Житомирі знизився із-за зменшення кількості переселенців. При цьому, власники не знижують ціни, мотивуючи це дорогими тарифами.

Орендувати однокімнатну квартиру в Житомирі можна мінімум за 1200 грн - на околиці міста. Вартість однушек в центрі міста стартує від 1500 грн, за таку ціну можна орендувати малогабаритну квартиру.

За 1500 грн можна знайти двокімнатну квартиру на околиці, на 500 грн дорожче пропонують квартири у прицентральних районах і центрі Житомира.

Ціни на трикімнатні квартири стартують від 2000 грн на околиці і підвищуються по мірі наближення до центру – приблизно на 1000 грн.

Хороше житло бізнес-класу пропонується в оренду тільки в центрі Житомира. На околиці міста немає таких пропозицій. Орендувати однокімнатну квартиру бізнес-класу в центрі можна від 2000 грн і дорожче. Двокімнатні квартири у центрі пропонують від 3000 грн, трикімнатні — від 4000 грн.

За словами ріелторів, ажіотаж на ринку оренди квартир дещо знизився, оскільки вже немає великої кількості переселенців. При цьому вартість квартир завищена приблизно на 20%, і власники не хочуть торгуватися. Так як побоюються нових тарифів, які з повною силою «впадуть» на українців в опалювальний сезон.

Источник: Житомир Інфо

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.